Woodbury Common Outlet

 
3 för 1. Alltså denna butik. Ville köpa så mycket, men valde att endast köpa detta. De hade Brandy Mellville, Vans och massor av mer märken som jag älskar. Kommer bli fattig av att gå in där.
Ett måste. Hehe. Tror det blev isch 300kr totalt.
Två för en, ca 100kr totalt.
 
Söndag idag. Ville inte sitta hemma, när jag ändå är hemma hela veckorna. Så bestämde mig för att åka till en outlet. Skulle först till Bergen Outlet men kom sedan på med hjälp av min värdmamma att allt inom Bergen Community är stängt på söndagar. Det är en dag för "prays". Så valde att åka till Woodbury istället, med bil. Haha, alltså jag påväg att få psykbryt på vägen dit. När jag väl hamnat på rätt väg, så finns det inga avfarter. Och det står endast mot Albany och Montreal. Jag får såklart panik i bilen och det finns verkligen ingenstans att svänga av. Efter 10 minuters åkande på stora motorvägen bland berg, så kommer en avfart. Och yay, det var avfarten till själva outleten. Snacka om att jag blev överlyckig.
 
Kom ändå hem rätt tidigt, var mest för att jag skulle veta att jag kom hem. Men nu hittar jag dit och tillbaka, så nästa gång kommer jag nog stanna längre! Men hur som helst, nu ska jag nog försöka ta det lite lugnt inför nästa veckas jobbvecka. Och imorgon kommer Sara, yay. Dock ska hon bo i Washington men kan börja boka resa dit :)
Allmänt, Au Pair life, Photography, Shopping | | 2 kommentarer |
Upp